Donate Now Goal amount for the next month: 216 USD, Received: 0 USD (0%)
Your donation helps out the DPG servers and helps keep DPG alive. Thank you for your donation!

User Tag List

Page 1 of 12 123411 ... LastLast
Results 1 to 15 of 174

Thread: CoD4 HC TDM/CTF Bug Reports Thread

  1. #1
    Operations and Anti-Cheat Manager Kahne's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Columbus, GA
    Posts
    4,325
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Mentioned
    578 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gamer IDs

    XFIRE ID: zpm Steam ID: MRcrazy616

    Games CoD4 HC TDM/CTF Bug Reports Thread

    Please report any bugs you see with the latest Version of our Mod of HC TDM.

    Type of bug,

    Description of bug with the following information if possible.

    Your Loadout (weapons and perks) and on which map the bug occurred.
    Last edited by Max][mu$; 10-09-2014 at 02:24 AM.
    "Perhaps today is a good day to die! Prepare for ramming speed!"
    "I am KLINGON! If you doubt it, a demonstration can be arranged!"


    Xbox is for Kiddies, PlayStation is for Adults, Wii is for Seniors, PC is for Gamers! Any body else, Your a LOSER!

  2. #2
    Quake 2 Commander
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    476
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Mentioned
    168 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gamer IDs

    Steam ID: killerhrtz

    Re: CoD4 HC TDM Bug Reports Thread

    There will be a couple bugs that is in this update.

    1. When you go to select the new Galil weapon in the editor it will show a G36 image on the right, just ignore it. I couldn't figure out how to get it to show a Galil image instead. You will still get a Galil instead of a G36.

    2. The new Hunter Killer carepackage will not show an icon above the carepackage! That might just be a good thing though.

    If there are any other bugs that you notice please let us know here so we can fix it! Thanks!

  3. #3

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    142
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: CoD4 HC TDM Bug Reports Thread

    On mapload for seatown it crashes with the message exceeded limit of 2,400 'image' assets. Only way out is to control alt delete and close program in task manager. happened again after rejoining server. So server was restarted. After restart map was changed to seatown and it happened again, so map might require looking at or removing. Thx
    Last edited by Prowler; 01-08-2014 at 08:18 AM. Reason: spelling

  4. #4
    Operations and Anti-Cheat Manager Kahne's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Columbus, GA
    Posts
    4,325
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Mentioned
    578 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gamer IDs

    XFIRE ID: zpm Steam ID: MRcrazy616

    Re: CoD4 HC TDM Bug Reports Thread

    Quote Originally Posted by Prowler View Post
    On mapload for seatown it crashes with the message exceeded limit of 2,400 'image' assets. Only way out is to control alt delete and close program in task manager. happened again after rejoining server. So server was restarted. After restart map was changed to seatown and it happened again, so map might require looking at or removing. Thx
    removed
    "Perhaps today is a good day to die! Prepare for ramming speed!"
    "I am KLINGON! If you doubt it, a demonstration can be arranged!"


    Xbox is for Kiddies, PlayStation is for Adults, Wii is for Seniors, PC is for Gamers! Any body else, Your a LOSER!

  5. #5
    Dren's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Rural Colorado
    Posts
    891
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Mentioned
    185 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: CoD4 HC TDM Bug Reports Thread

    Yeah Im tired, hit up the wrong thread.

    Need to adjust elevation of AC-130 on Matmata.

    The airstrike Icons are the standard skull icon (IMO leave those but the napalm and stealths set back)

    Been a few incidents of people spawning with an extra bone. Guessing the soldier just woke up?

    Nukes are looking good. Played a few tired rounds this morning and seems to be corrected.
    Last edited by Dren; 01-08-2014 at 12:27 PM.

  6. #6
    Modder / Mapper Arbo's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Colorado
    Posts
    2,256
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Mentioned
    327 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gamer IDs

    XFIRE ID: arbopa Steam ID: arbopa

    Re: CoD4 HC TDM Bug Reports Thread

    was just on and map mp_bjwifi_port came up, got the crash with 'exceeded limit of 2400 image assets'. Rejoining get's same error.

  7. #7

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    421
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Mentioned
    46 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: CoD4 HC TDM Bug Reports Thread

    Hey guys.Yes, Punkbuster has been a pain. Out of blue when I tried to go into the game it was downloading a new map,sorry I can't remember the name of it because PunkbstrA.exe error popped up.Could not get rid of it for nothing.Had to reinstall COD4 game.I Did finally get it updated though,but now I'm getting a message that Punkbuster is disabled. I've enabled it in the multiplayer part in the game options and game filter.I can play the game after longer than normal download times.The error its annoying so if anyone know's how to fix it I'd be so greatful.Maybe there is somewhere else I need to go to enable it.I'm clueless

  8. #8
    Max][mu$'s Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    16,025
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Trophies
    Mentioned
    747 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gamer IDs

    PSN ID: dpgmaximus XFIRE ID: dpgmaximus Steam ID: dpgmaximus

    Re: CoD4 HC TDM Bug Reports Thread

    Quote Originally Posted by Arbo View Post
    was just on and map mp_bjwifi_port came up, got the crash with 'exceeded limit of 2400 image assets'. Rejoining get's same error.
    Removed it. Thanks for reporting it Arbo.

  9. #9

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    135
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gamer IDs

    Steam ID: Gotchagain

    Re: CoD4 HC TDM Bug Reports Thread

    Didn't realize there was a new mod, tried to connect, screen kept going black on that bjwifi-port map you deleted. So I reset COD4 on my box to default, rebooted, readjusted my settings in COD4 and reconnected. No problem since. Just a FYI if anyone else is having the black screen problem. Will report any other bugs I find.

  10. #10

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    142
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: CoD4 HC TDM Bug Reports Thread

    on map toujone v2 cant remember how to spell it. game crashed while spectating
    saying,
    dobj for xmodel 'body_mp_arab_regular_sniper' has more than 128 bones.

    whatever than means lol

  11. #11
    Max][mu$'s Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    16,025
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Trophies
    Mentioned
    747 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gamer IDs

    PSN ID: dpgmaximus XFIRE ID: dpgmaximus Steam ID: dpgmaximus

    Re: CoD4 HC TDM Bug Reports Thread

    Quote Originally Posted by Prowler View Post
    on map toujone v2 cant remember how to spell it. game crashed while spectating
    saying,
    dobj for xmodel 'body_mp_arab_regular_sniper' has more than 128 bones.

    whatever than means lol
    This specific error can happen at random on any map. However, if it becomes a habit I will revisit what you posted. Thanks Prowler.

  12. #12

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    135
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gamer IDs

    Steam ID: Gotchagain

    Re: CoD4 HC TDM Bug Reports Thread

    mp-dust2classic map is kicking everyone with the "too many bones" error over and over.

  13. #13
    Max][mu$'s Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    16,025
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Trophies
    Mentioned
    747 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gamer IDs

    PSN ID: dpgmaximus XFIRE ID: dpgmaximus Steam ID: dpgmaximus

    Re: CoD4 HC TDM Bug Reports Thread

    Quote Originally Posted by Gotchagain View Post
    mp-dust2classic map is kicking everyone with the "too many bones" error over and over.
    Roger that. It has been removed.

  14. #14
    Modder / Mapper Arbo's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Colorado
    Posts
    2,256
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Mentioned
    327 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gamer IDs

    XFIRE ID: arbopa Steam ID: arbopa

    Re: CoD4 HC TDM Bug Reports Thread

    here's what burgendy and osg_backlot were getting:

    iw3mp 2014-01-09 20-20-09-48.jpg

  15. #15

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    142
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: CoD4 HC TDM Bug Reports Thread

    just had the bones problem again on dust2 classic

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. My Thread?
    By Stewie in forum Call of Duty
    Replies: 15
    Last Post: 08-13-2012, 12:48 AM
  2. Cod4 New Hacker Policy... All COD4 Admins please read!
    By Kahne in forum Division and Allied clan chat
    Replies: 7
    Last Post: 05-04-2012, 03:34 PM
  3. Thread
    By medic in forum Denied Applications
    Replies: 8
    Last Post: 09-21-2007, 06:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •